​​Telefon:97 49 22 74 | E-mail: info@ulfborgradiotv.dk

​Boxer TV er skræddersyet TV til dig

​Ulfborg Radio & TV leverer alt til Boxer TV. I Ulfborg Ringkøbing og Holstebro klarer vi levering og installation af antenne. Hos Ulfborg Radio & TV får du rådgivning af faglært personale, som vejleder om den bedste løsning til netop dig. Boxer TV har mange fordele, og vi forklarer dig, hvordan du bedst får gavn af det.

Få fuld valgfrihed over kanaler med Boxer TV

Med Boxer TV får du en god løsning, når du selv vil sammensætte dit udbud af TV-kanaler, samtidig med det giver dig fuld valgfrihed, så du selv vælger, hvad du vil se på skærmen. Dette betyder, at du kan vælge en billig eller en dyrere løsning, fordi der ikke er noget krav om antal af kanaler. Du kan nøjes med at vælge din favoritkanal, og så betaler du kun for den ene kanal.

TV abonnement uden binding

Boxer TV giver mulighed for at få meget billigt TV, fordi du kun betaler for det, du vælger. Det er skræddersyet TV, som passer lige præcis til dig og dine behov. Friheden går endda videre, for du skal heller ikke binde dig til nogen bestemt periode, og de kanaler du vælger, kan du se på alle skærmtyper, altså både på dit TV, din PC, din tablet og din smartphone.

Intet tilmeldingsgebyr

Maksimal frihed hvad angår TV, og desuden mulighed for at gøre det meget billigt. Prisen afhænger af, hvad du vil have inkluderet, du betaler kun for det, du får. Der er heller ikke noget tilmeldingsgebyr.

Kontakt Ulfborg Radio & TV for vejledning på telefon 97 49 22 74 eller 20 16 88 99 eller på e-mail infor@ulfborgradiotv.dk.

​Kontakt os allerede i dag

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Ulfborg Radio TV

CVR: 29600694​

KONTAKT OS

​Telefon: 97 49 22 74

Mail: info@ulfborgradiotv.dk

FIND VEJ

Harbogade 9

6990 Ulfborg

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.30 - 12.00