Parabol- og Antenne opsætning i Ulfborg Holstebro Ringkøbing

​Hos 2Tal Ulfborg Radio & TV rigtig mange års erfaring i at opsætte antenner og paraboler. Antennemanden har 20-års erfaring, hvilket er din sikkerhed for et korrekt og veludført arbejde i forbindelse med din parabol opsætning eller antenne opsætning.

Opsætning af paraboler og antenner for private og erhverv

Du kan få en hjælpende hånd med opsætningen af din parabol eller antenne uanset, hvilken type antenne, parabol eller hus du måtte have.

Vi kommer ud til dig i Ringkøbing eller Holstebro og omegn og giver dig en hjælpende hånd med opsætningen, så du kan være sikker på, at alt er opsat korrekt.

Vi udfører opsætninger for både for private og erhverv – herunder også for boligforeninger.

Med mange års erfaring og et stort kendskab til opsætning af både antenner og paraboler kan du være sikker på at være i trygge hænder, når du overlader opgaven til os.

Gratis uforpligtende tilbud på antennne eller parabol opsætning

Er du interesseret i at modtage et ganske gratis og uforpligtende tilbud på at få lavet en parabol- eller antenne opsætning, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 97 49 22 74 eller sende os en mail på info@ulfborgradiotv.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig en parabol / antenne opsætning. Vi kører i området omkring Ulfborg, Ringkøbing og Holstebro.​

​Kontakt os allerede i dag

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Ulfborg Radio TV

CVR: 29600694​

KONTAKT OS

​Telefon: 97 49 22 74

E-mail: info@ulfborgradiotv.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.30 - 12.00