Parabol indstilling i Holstebro, Ringkøbing og omegn​

​Ønsker du at få en hjælpende hånd til parabol-indstilling, er Ulfborg Radio og TV et godt kort at have på hånden. Vi er gerne behjælpelige med at udføre parabol-indstilling, så du kan se de kanaler, du ønsker.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe folk med parabol indstilling, så du eksempelvis vil få mulighed for at se kanaler fra Canal Digital eller lignende. Vi kommer ud til dig i Holstebro eller Ringkøbing og omegn og udfører indstillingen af din parabol for dig, så du er sikker på, at det bliver gjort korrekt, og at du får mulighed for at se de forskellige kanaler, du ønsker.

Specialister i parabol indstilling i sommerhusområdet!

​Hos Ulfborg Radio & TV ApS er vi særligt specialiserede i at udføre parabol montering i sommerhusområder til de tyske programmer. Vi kan både hjælpe dig med at udføre indstillingen af din parabol i din private bolig såvel som i dit sommerhus.

Spørgsmål til indstilling af parabol

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere omkring mulighederne for at få os til at hjælpe dig med at udføre en indstilling af din parabol, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder naturligvis også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få os til at udføre indstillingen af din parabol.

Kontakt os for et gratis uforligtende tilbud på indstilling af parabol

Vi dækker området omkring Ulfborg, Holstebro, Ringkøbing, så har du brug for hjælp til at få indstillet din parabol i det område, så ser vi frem til at høre fra dig. Du er altid velkommen til at ringe på 97 49 22 74.

Har du et spørgsmål eller brug for hjælp til andet vedrørende din parabol, så kan vi altid kontaktes på telefon 97 49 22 74 eller på mail adressen info@ulfborgradiotv.dk.​

​Kontakt os allerede i dag

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Ulfborg Radio TV

CVR: 29600694​

KONTAKT OS

​Telefon: 97 49 22 74

E-mail: info@ulfborgradiotv.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.30 - 12.00